Led

Informa't!

900 831 006

Telèfon gratuït

Si ho prefereixes, et truquem!

En prémer «Envia» acceptes la política de privacitat de Love Energy.

 • 900 831 006

Telèfon gratuït

Si ho prefereixes, et truquem!

En prémer «Envia» acceptes la política de privacitat de Love Energy

Per què reduir només la despesa de llum quan també puc reduir el consum i ser més eficient?

Estalvia en la factura de la llum, substituint totes les bombetes de la teva llar o empresa per tecnologia led d’última generació.

Love Energy t’ofereix una solució integral i innovadora perquè redueixis la despesa de llum fins a un 80% sense que hagis d’invertir més diners per això.

Ens encarreguem de tot i només t’oferirem una proposta quan la mateixa pot autofinançar-se en la factura de llum amb el mateix estalvi que generem i la teva inversió sigui zero.

Avantatges

Energia verda

Reducció d’emissions CO2

Estalvi

Reducció de costos

amortización autofinanciada

Rendibilitat

Amb l’estalvi pagaràs la teva quota

Garantia

Directe del fabricant

Finançament

Pagament mensual en la factura de llum

Quins beneficis m’ofereixen la lluminària LED?
El principal benefici que ens aporta disposar d’un sistema de lluminària led enfront del tradicional és estalvi des del primer moment. Per què? Vegem els motius:

 • Substituint lluminàries fluorescents o incandescents per tecnologia led, disminuiràs el consum d’il·luminació en un 90%, la qual cosa comporta un retorn de la inversió molt ràpid.
 • La tecnologia led no emet calor. Així també disminueix l’ús de la climatització.
 • Aquests equips ajuden a disminuir les penalitzacions per reactiva, atès que tenen un factor de potència de 0,9 o superior.
 • Millora la imatge del teu negoci de cara als teus clients.
 • Millora el Rendiment lumínic, ja que el flux de llum és focalitzat, evitant perdudes i sense parpellejos ni pics de llum.
 • Cuida la teva salut i el Medi Ambient.
 • Els llums led no emeten llum ultraviolada ni infraroja, evitant riscos per a la salut ocular dels usuaris.
 • Amb l’estalvi d’energia provinent de la seva instal·lació, s’evita l’emissió de milers de tones de CO2 anualment.
 • Aquests llums són totalment reciclables una vegada acabada la seva vida útil. A més, compleixen amb la normativa europea RoHS de substàncies contaminants.

Què necessito per a gaudir del meu nou sistema d’il·luminació?

Sol·licita’ns una oferta per a substituir el teu actual sistema d’il·luminació per un basat en lluminàries led que a més d’ajudar-te a estalviar, s’ajusti a les necessitats del teu punt de subministrament. Sol·licita’ns un estudi gratuït, on t’ajudarem a emplenar un breu qüestionari per a conèixer que lluminàries tens actualment en el teu negoci, que al costat d’alguna fotografia i una factura recent del teu punt de subministrament, és tot el que necessitem per a donar-te l’estalvi que necessites.

Què inclou aquest servei?

 • Els equips led a instal·lar.
 • L’enviament del material fins al punt de subministrament on es realitzi la seva instal·lació.
 • La seva instal·lació i posada en marxa.
 • Finançament exclusiu per als nostres clients.
 • El servei postvenda durant el finançament de la seva nova instal·lació i per als nostres clients.

Quin és el termini de lliurament de l’equip?

Si tens clar fer el salt a una il·luminació led de qualitat i sobretot respectuosa amb el medi ambient, els nostres tècnics realitzessin una visita a les instal·lacions per a verificar les lluminàries que cal canviar, les adequacions necessàries o qualsevol dubte que poguessis tenir.

Una vegada confirmat el pressupost, gestionem la teva comanda amb el proveïdor, i disposaràs de la teva instal·lació en menys d’un mes (sempre que les condicions d’instal·lació o treballs que calgui efectuar-se es trobi dins de les condicions mínimes d’instal·lació).

Quines facilitats de pagament puc obtenir?

A l’hora d’actualitzar el teu negoci a la il·luminació del futur, tens a la teva disposició un còmode mètode de finançament en el qual cada quota s’inclourà en la factura elèctrica, el nostre Rènting Tecnològic.

 • No suposa desemborsament inicial, i disposa del seu equip des d’un primer moment beneficiant-se d’ell, així obté estalvis i millores des del moment de la seva instal·lació.
 • Al no presentar-se deute, no afecta el CIRBE (nivell d’endeutament) de l’empresa.
 • La quota d’arrendament, són deduïbles íntegrament, en computar com a despesa.
 • Quant a l’IVA, pot desgravar-se al 100% en les teves declaracions.
 • Els béns estan assegurats durant tot el contracte.

Quina garantia tenen els equips?

Els productes tenen un mínim de garantia de 3 anys, exigida per Llei. Encara així, la garantia dels nostres equips està coberta mentre duri el seu finançament, estenent així la seva garantia fins a complir l’amortització de finançament (Màxim de 5 anys).

Amb qui contacte en cas d’avaria?

El nostre departament de postvenda és l’encarregat de gestionar qualsevol incidència que ens comuniquis. T’atendrem en l’email postventa@loveenergy.es.

Una vegada contactis amb nosaltres, enviarem a un tècnic especialitzat que gestionarà la incidència en el menor temps possible.

Uneix-te a l’energia dels quals estimen el planeta