Treballa amb nosaltres

PER QUÈ LOVE ENERGY

Formem part d’una companyia nacional, dinàmica, responsable, eficient i compromesa 100% amb el medi ambient, que opera en diversos països.

Apostem per un desenvolupament professional basat en la formació, la innovació, la creativitat i sobretot en el teu talent i capacitat.

El nostre compromís amb tu implica construir una relació justa basada en la confiança, el compromís mutu, valors compartits i amb una idea clara: si no guanyem tots no val la pena el viatge.

Oferim solucions en l’àmbit  nacional i garantim unes condicions retributives molt atractives i suport constant des del primer minut.

 
Et busquem a tu. Vols sumar-te a LOVE ENERGY?
Trabaja con nosotros

Què t’oferim …

Creixement

Fem nostres els teus objectius i posem els mitjans necessaris perquè aprenguis i desenvolupis les teves capacitats.

Equilibri

Decideix el teu el ritme a què t’impliques en el projecte. En LOVE ENERGY creiem que és fonamental que puguis conciliar el teu temps d’acord amb tots els aspectes de la teva vida.

Compromís

Volem una relació a llarg termini i això no es pot fer sense un compromís previ per ambdues parts des de la transparència, l’honestedat i la igualtat.

Oportunitat

Col·labora amb nosaltres i suma’t a la nostra revolució. T’oferim l’oportunitat de construir el teu propi negoci i créixer amb nosaltres.

Sostenibilitat

Els nostres productes i solucions estan pensats i basats en premisses de sostenibilitat, posem a la teva disposició les nostres ofertes i serveis de forma fàcil i senzilla perquè puguis vendre més i millor.

Innovació tecnològica

Treballem en un entorn molt competitiu, on la innovació i desenvolupament tecnològic marquen la diferència. A LOVE ENERGY apostem per això i desenvolupem solucions tecnològiques úniques i diferenciades en el sector.

Vols col·laborar amb una empresa capdavantera en un sector amb molt de futur?