Bateries de condensadors

Informa't!

900 831 006

Telèfon gratuït

Si ho prefereixes, et truquem!

En prémer «Envia» acceptes la política de privacitat de Love Energy.

  • 900 831 006

Telèfon gratuït

Si ho prefereixes, et truquem!

En prémer «Envia» acceptes la política de privacitat de Love Energy

Vols seguir pagant per una cosa que no controles?

L’energia reactiva és aquella que la teva instal·lació “retorna” a la xarxa elèctrica i si la produeixes en excés, et penalitzen en la teva factura amb un càrrec extra.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et realitzem un estudi gratuït per solucionar el problema mitjançant la instal·lació de bateries de condensadors.

Et garantim que en un termini màxim de 18 mesos veuràs compensada la inversió en les teves bateries i que a més a més et financem en còmodes terminis a través de la teva factura elèctrica.

Avantatges

Estalvi

Reducció de costos

Rendiment

Allargues vida útil de la teva maquinària

amortización autofinanciada

Rendibilitat

Amb l’estalvi pagaràs la teva quota

Finançament

Pagament mensual en la factura de llum

Seguretat

Millores a la seguretat en les teves instal·lacions

Com es quina és la bateria més adequada a les meves necessitats?

Si tens una penalització en la teva factura per energia reactiva, pot consultar-nos per a l’elaboració d’un estudi preliminar, on t’oferirem l’equip que millor s’adapti a les seves necessitats. A més, ho finançaràs al costat de la teva factura de llum, gràcies a l’estalvi que li genera l’eliminació de la penalització per energia reactiva.

Tan sols necessitem que ens facilitis una factura recent del teu punt de subministrament.

Què inclou aquest producte?

En LOVE Energy t’oferim un “Projecte Clau en mà”, és a dir, que ens encarreguem de totes les gestions, des de la comanda de l’equip al proveïdor, fins a la seva instal·lació i posada en marxa, afegint el servei postvenda.

No sols posem a la teva disposició l’adquisició i finançament de la teva nova bateria, sinó que comptaràs amb un departament de postvenda especialitzat, encarregat del control i supervisió que el teu equip funcioni correctament, detectant incidències i posant-se en contacte amb el servei tècnic per a la seva ràpida resolució.

El nostre servei inclou:

El seu bateria de condensadors.
La instal·lació estàndard del quipo.
La seva posada en marxa.
Finançament exclusiu per als nostres clients.

Quin és el termini de lliurament de l’equip?

Estimem un termini de lliurament de 20 – 30 dies des que rebem el contracte signat en les nostres oficines. Els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per a concretar l’horari i una data d’instal·lació.

Quines facilitats de pagament puc obtenir?

Estalviaràs des del primer minut gràcies al nostre rènting tecnològic, amb el teu projecte instal·lat i en marxa. A més, sense desemborsament inicial.
Aquesta quota d’estalvi mensual, és la mateixa que al seu torn van finançant la quota de finançament de la instal·lació.
Despreocupa’t de la teva quota mensual, i quan el seu finançament acabi, l’estalvi s’anirà acumulant.

Què succeeix si ja tinc una bateria de condensadors instal·lada, però em continuen facturant consum d’energia reactiva? Qui s’encarrega de la seva retirada?

Si tens una bateria de condensadors ja instal·lada i segueix amb penalització, pot ser que l’equip no estigui treballant de manera correcta, o bé que el seu consum hagi variat, bé per la instal·lació de maquinària en el seu negoci o perquè l’hagi augmentat. En aquests casos, també ens encarreguem de la desinstal·lació i retirada de l’actual equip* i la posada en marxa de la seva nova bateria.

Uneix-te a l’energia dels quals estimen el planeta