Autoconsum

Informa't!

900 831 006

Telèfon gratuït

Si ho prefereixes, et truquem!

En prémer «Envia» acceptes la política de privacitat de Love Energy.

 • 900 831 006

Telèfon gratuït

Si ho prefereixes, et truquem!

En prémer «Envia» acceptes la política de privacitat de Love Energy

Per què comprar energia quan podem produir-la de forma més econòmica, neta i eficient?

Amb la solució d’Autoconsum de LOVE ENERGY t’oblides de tot i nosaltres ens encarreguem del projecte i posada en marxa de la teva pròpia instal·lació fotovoltaica.

Per convertir-te en productor de la teva pròpia energia només necessites una teulada i LOVE ENERGY. Nosaltres ho gestionem tot: Estudi, pressupost, instal·lació, legalització i finançament.

Amb la solució d’Autoconsum de LOVE ENERGY podràs consumir tota l’energia que siguis capaç de produir i a més a més et recompensarem per la que no utilitzis.

Per què instal·lar plaques solars?

Energia verda

Reducció d’emissions CO2

Estalvi

Reducció de costos

amortización autofinanciada

Rendibilitat

Amb l’estalvi pagaràs la teva quota

compensación de energía sobrante

Compensació

Per l’energia sobrant

Finançament

Pagament mensual en la factura de llum

Què necessito per a calcular la meva instal·lació?

Si disposes d’una teulada de dos aiguavessos, una coberta o terrat, o algun altre espai disponible per a la seva instal·lació, sol·licita’ns gratis una oferta per a dimensionar la instal·lació fotovoltaica que més s’ajusti a les teves necessitats energètiques.

A més, podràs finançar les teves plaques en còmodes quotes en la seva factura de llum. No has de realitzar cap desemborsament inicial ni descapitalitzar-te abans de la instal·lació.

Com funciona una instal·lació de fotovoltaica? De què es compon? Qualsevol instal·lació fotovoltaica comptarà, almenys, amb els següents elements:

 • Mòdul solar: converteix l’energia provinent del sol en energia elèctrica gràcies a cèl·lules fotovoltaiques de silici.
 • Inversor: transforma el corrent continu (CC) que es genera en els mòduls a corrent altern (CA), perquè la majoria dels equips electrònics de llars i negocis puguin utilitzar-la.
 • Regulador: sistema de monitoratge de la instal·lació, que tria quan es consumeix energia provinent del sol i quan es consumeix electricitat de la xarxa.
 • Comptador bidireccional: mesura quanta energia consumim, ja sigui solar o de la xarxa, i quanta aboquem a la xarxa. Així podrem mesurar quants excedents generes mes a mes i pagar-te per ells.
 • Estructura d’ancoratge: servirà de suport a tot el string de panells, i els assegurarà a la coberta on s’instal·lin.

Què inclou el pressupost de la meva instal·lació fotovoltaica? Els nostres projectes personalitzats inclouen:

 • L’estudi i dimensionament de la instal·lació fotovoltaica òptima.
 • La tramitació dels diferents permisos i llicències amb els Organismes pertinents per a poder dur a terme aquesta instal·lació.
 • El material i el seu enviament fins al punt de subministrament.
 • La instal·lació i posada en marxa de la instal·lació d’autoconsum.
 • Legalització i registre en la Delegació de la seva Comunitat Autònoma.

Quin termini d’instal·lació té aquest tipus de projectes? Els terminis d’instal·lació variaran d’un projecte a un altre depenent de la potència a instal·lar i de la rapidesa amb què els organismes gestionin la documentació, tràmits, llicències, etc. que es duen a terme tant abans com després de la instal·lació.

Com puc finançar la meva instal·lació de fotovoltaica? Disposaràs del mètode de finançament en el qual confien les grans empreses, el rènting tecnològic (finançament ofert per a empreses o autònoms).

Es tracta del mètode més senzill i amb més beneficis per a tu, a l’hora d’amortitzar la teva instal·lació d’eficiència energètica:

 • Estalviaràs des del primer minut, amb el teu projecte instal·lat i en marxa. Tu t’encarregues de gaudir, nosaltres de la resta.
 • Aquesta quota d’estalvi mensual, és la mateixa que al seu torn van finançant la quota d’arrendament de la instal·lació.
 • Despreocupa’t de la teva quota mensual, i quan el seu arrendament acabi, l’estalvi s’anirà acumulant.
 • Informa’t de la resta de mètodes i avantatges fiscals que pots beneficiar-te.

Quina garantia té la meva instal·lació fotovoltaica? La garantia dels equips ens l’ofereix el fabricant. En el cas dels panells solars té una garantia de producció de fins a 25 anys, assegurant-nos així que la instal·lació ens generarà l’energia sota uns criteris de certificació amb les mínimes perdudes d’eficiència.

A més d’això, mentre duri el seu finançament, els equips es troben en garantia. El nostre departament de postvenda vetllarà pel correcte funcionament i generació òptima de la seva instal·lació.

Uneix-te a l’energia dels quals estimen el planeta